Oasis lever!

Oasis er tilbake. Det trodde ikke Gallagher-brødrene etter forrige utgivelse. Med dop, fyll og krangel var bandet i ferd med å gå opp i liminga.

Oasis er klar med sitt fjerde studioalbum, som har fått tittelen «Standing on the Shoulder of Giants». Albumet kommer 28. februar, men singelen «Go let it Out» er nå å høre på radio.

-Etter forrige plate trodde jeg Oasis var ferdig. Jeg hadde ingen flere låter inne. Nå tror jeg nye Oasis kan lage mange plater til, sier Noel Gallagher.
Lillebroren Liam ser også positivt på framtida. Begge føler at de to nye bandmedlemmene, bassisten Andy Bell (tidligere gitarist i Ride og Hurricane #1) og gitaristen Gem (eks-Heavy Stereo), har gitt bandet et løft.

Koprodusent på «Standing on the Shoulder of Giants» er Mark «Spike» Stent (U2 og Massive Attack), som har eksperimentert innenfor rock n'roll-format.

-Folk tror sikkert tittelen betyr at vi står på skuldrene til Stones, Beatles, Sex Pistols og Who, men det er ikke det vi har i tankene. Tittelen fikk jeg i fylla fra en mynt, men jeg klarte å skrive det ned feil på sigarettesken. Jeg skrev shoulder, det skulle vært shoulders, sier Noel.

Her kan du høre musikken

OPTIMISTER: Oasis slipper nytt album i slutten av februar.