Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Oasis med Spice-sound

Oasis sjokkerer den trofaste fansen med valget av produsent til bandets nye album.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oasis-sjef Noel Gallagher har nemlig plukket ut Spice Girls' remixer Mark «Spike» Trent som medprodusent til bandets fjerde album, skriver The Sun.

- Guttene og Spike skal bruke mesteparten av sommeren på innspilling og miksing av albumet. Skiva blir sluppet tidlig neste år, sier en Oasis-talsmann.

For to år siden kalte eldstebror Gallagher Spice-jentene for «feite idioter» og «sidrompa teletubbies». Nå har Scary Spice Mel B og ektemannen Jimmy Gulzar blitt noen av Noels personlige venner.

Trent remikset Spice-hitene «Wannebe» og «Mama» og tillegges det meste av æren for Spice-soundet. Trent har også jobbet med Massive Attack og U2.

Eldstebror Gallagher fikk lunkne kritikker for bandets siste album. Derfor fikk produsent Owen Morris - mannen bak spakene på «Definitely Maybe...» og «Be here now» - fyken i vinter.

Vittige folk i England lurer nå på om Noel Gallagher skal begynne med leopardskinn-bh. Eller om Liam kommer til å synge «zig-a-zig-aaah» på den neste singlen.

SJEFEN SJØL: Mens lillebror Liam synger tar Noel Gallagher styringen på musikken. Nå har han hyret Spice Girls' egen remikser.