Oasis splittes!

LONDON(Dagbladet): Oasis går i oppløsning. I beste fall tar det britiske popbandet en pause etter at USA-turneen er ferdig denne våren, og kommer tilbake med et album for å se om Oasis-livet fortsatt er liv laga. I verste fall er dette slutten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var låskriver og superstjerne Noel Gallagher som kom med denne 'popbomben' i Los Angeles. Noel Gallagher opptrådte for 200 mennesker på en pub i stjernebyen, og kom med følgende ærlige uttalelse:

-Å bryte opp etter denne turneen føles riktig for meg.

Den 30 år gamle mangemillionæren var helt klar i sine uttalelser. Han fortsatte med å fortelle publikum at han var like lei av livet som rockestjerne som publikum var lei av å høre på dem.

Skandale

Oasis hadde avtalt å spille på puben Kings Head, men bare Noel Gallagher dukket opp. Broren Liam lå på hotellrommet, og nektet å gå ut. De andre i bandet ville heller ikke stille opp.

-Vi spiller denne gang ikke på store stadiumer fordi vi ikke er så populære lengre. Vi var faktisk bedre og var mere populær på samme tid i fjor. sa Noel Gallagher.

Han la til at han nå ville forsøke å finne nye måter å tilnærme seg musikk på. -Jeg må ikke høre på annen musikk, og jeg har nok penger i banken, sa Oasis-stjernen.

Pause

Plateselskapet Creation Records sier til avisa The Sun at Noel har brukt liknende og sterke ord tidligere. Plateselskapet bekrefter imidlertid at bandet nå trenger en pause.

-De har holdt det gående på topp i fem år, sier plateselskapet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer