Oasis splittes!

LONDON(Dagbladet): Oasis går i oppløsning. I beste fall tar det britiske popbandet en pause etter at USA-turneen er ferdig denne våren, og kommer tilbake med et album for å se om Oasis-livet fortsatt er liv laga. I verste fall er dette slutten.

Det var låskriver og superstjerne Noel Gallagher som kom med denne 'popbomben' i Los Angeles. Noel Gallagher opptrådte for 200 mennesker på en pub i stjernebyen, og kom med følgende ærlige uttalelse:

-Å bryte opp etter denne turneen føles riktig for meg.

Den 30 år gamle mangemillionæren var helt klar i sine uttalelser. Han fortsatte med å fortelle publikum at han var like lei av livet som rockestjerne som publikum var lei av å høre på dem.

Skandale

Oasis hadde avtalt å spille på puben Kings Head, men bare Noel Gallagher dukket opp. Broren Liam lå på hotellrommet, og nektet å gå ut. De andre i bandet ville heller ikke stille opp.

-Vi spiller denne gang ikke på store stadiumer fordi vi ikke er så populære lengre. Vi var faktisk bedre og var mere populær på samme tid i fjor. sa Noel Gallagher.

Han la til at han nå ville forsøke å finne nye måter å tilnærme seg musikk på. -Jeg må ikke høre på annen musikk, og jeg har nok penger i banken, sa Oasis-stjernen.

Pause

Plateselskapet Creation Records sier til avisa The Sun at Noel har brukt liknende og sterke ord tidligere. Plateselskapet bekrefter imidlertid at bandet nå trenger en pause.

-De har holdt det gående på topp i fem år, sier plateselskapet.