Obama vs McCain

«Håper for den frie verdens skyld at John McCain vinner valget. I den situasjonen vi er nå, med krig og økonomiske nedgangstider, trenger verden en sterk leder som har erfaring og som utallige ganger har vist at han ikke er i lomma til særinteresser. Obama har kanskje et velpolert ytre, men han har langt fra den tyngde som behøves i en slik jobb.

Johnny

«Syns dette valget dreier seg mest om personligheter, talekunnskaper, debattferdigheter, tidligere tabber, osv. Hvor blir det av politikken? hvor mmange kjenner til hva disse politikerne står for og hva de vil gjennomføre.? Tror mange danner seg en menig utifra følelser og ikke fakta om hva slags politikk de har.

Mikke«Med Obama i førersetet og demokratene i passasjersetet kan USA endelig kjøre rett vei.

Kåre«Obama vil kun ha skattelette for de som betaler minst skatt allerede, når det man trenger er å få fart på økonomien. Lavere skatter til bedriftene vil gjøre dette.

George«Økt vekst i de gamle, tradisjonelle sporene er ikke løsningen for Amerika (eller andre). De trenger nye og utradisjonelle vekstområder som det offentlige må være med å styre ellers vil investeringene ikke komme, eller komme for sent.

Målet om (kortsiktig) avkastning kan ikke styre dette, i alle fall ikke alene. Snarere kan det oppnås gjennom idealisme og ikke-profittbaserte organisasjoner og foreninger og gjennom ildsjeler som Arnold Schwartzenegger i California, f.eks.

Lucius