Obamas historiske seier

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Alt føles litt lettere nå som USA får en leder som ikke fornekter virkeligheten. Vi har noen tøffe år foran oss, men med håp og realisme kommer vi til å klare å redusere våre ødeleggelser av planeten, rydde opp i økonomien, og sparke tilside oljeavhengigheten vår. Jeppe

«USA har fått sin første svarte president. Det har en enorm symbolverdi. Det viser at det amerikanske samfunnet har kommet langt. Kunne vi i Norge valgt en svart statsminister? Kanskje. Det ville vært spennende å se.

JB

«Gratulerer! Gratulerer til Obama og alle som har stemt han fram i denne valgkampen! Kanskje han har tatt seg vann over hodet, men det er i så fall Bush’s feil! Obama har fått altfor mye å rydde opp i etter rotekoppen han overtar etter.

Libbert

«All denne troen på at det vil spille større rolle i verden om Obama eller Bush eller McCain styrer, er tøvete. Virkeligheten vil fort skylle over dere! For en amerikanske president er jobben å ivareta USAs interesser. Punktum.

Attilla

«Bare det at Bush og co er ute er forandring nok for verden, og for USA. Alt Obama klarer utover dette er en bonus. Og med det engasjement han har skapt hittil, må han ha visse evner. Disse forsvinner ikke idet han tiltrer.

Bjørn

«La oss for Guds skyld håpe han ikke blir en ny Martin Luther King eller en John F. Kennedy.

Torg

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer