Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Obamas tale

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Etter en slik tale sier jeg tja, skal en president få jobbet effektiv må han ha med seg Senatet og Kongressen. Han er flink til å holde taler og skravle men når hverdagen kommer nytter det ikke med fine taler.

Ola Dunk

«Jeg digger Obama, FLOTT FYR!

Tor«Verden trenger ikke mer svada og en mann som ivrige, politisk korrekte medier har hausset opp til en slags halvgud. Vi er vitne til en massesuggesjon av enormt format og en slags religiøs persondyrkelse vi sjelden har sett maken til.

Torsen«Det at Obama er kommet så langt i amerikansk politikk viser at USA er kommet langt når det gjelder muligeter for alle innbyggere og ikke bare for hvite. Jeg har stor tro på at USA velger en ny retning, en ny stil og en visjonær politiker, heller enn en som burde pensjonert seg.

Magnus«Dette er nesten uhyggelig. Obama forsterket sitt inntrykk som en medieskapt sektleder som river folk med seg i et vell av svada og klisjeer... Grøss.

Line«Nok er nok! Hvor man enn snur seg er det Obama.

Nok E.R. Nok Jr.«Kjære vene. Vis litt støtte til Obama nå, det siste verden trenger er en ny cowboy og krigshisser i McCain.

Olsen«De burde hatt Hillary. Men, når det først er så galt, at man har valget mellom Obama, som muligens har det mest i kjeften, og McCain, som hverken har det i kjeften eller noen andre steder.... Da tror jeg det blir Obama.

Jøssokkbakke

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!