Obamasosialisme

«McCain anklager Obama for å ha et sosialistisk program. Påstanden er mer sann enn en del andre anklager som har kommet fra McCain-kampanjen. (…) De rikeste amerikanerne får klar beskjed om at de må betale mer inn til fellesskapet.

Anders Romarheim

i en kommentar på dagbladet.no

«At amerikanere klarere å tolke «rimelig fordeling av verdiene» til sosialisme, i betydningen «kommunisme», i betydningen «vi-skal-alle-ha-nøyaktig-like-mye-gå-kledd-likt-og-kjøre-lada» vitner om en politisk modenhet helt under båten.

Platonix

«Husk at begrepet «sosialisme» har en helt annen betydning i USA, spesielt hvis du ser historisk på det - hvordan det har utviklet seg fra 50-tallet med nærmest heksejakt av kommunister.

Christian«Uansett så er det selvfølgelig ren skremselstaktikk fra McCain når han bruker ordet sosialisme. Jeg tviler på om McCains velgere har et godt grep om hva sosialisme egentlig dreier seg om, bortsett fra økte skatter.

Lars«Obamas politikk vil føre til et skattetrykk på den arbeidende del av befolkningen som savner sidestykke i USAs historie. Dette presidentvalget blir avgjort av folk som aldrig har bidratt med en eneste cent til statskassen.

William H. Taft«Folk som aldri har bidratt med en eneste cent til fellesskapet... Mener du Enron, Bush-familien eller plantasje-eier-slekten til McCain?

Harold Lloyd