Obduksjon av tyske biler

Yngve Holen dissekerer objekter som om de var kropper på obduksjonsbordet. Utstillingen «Heinzerling» utforsker en verden av motstridende design og materiell perfeksjon.

METAFORISK: Yngve Holens utstilling «Heinzerling» på Kunstnernes Hus stiller nøkternt opp eksempler på industridesign, som blir bærere av et metaforisk innhold om kropp, teknologi og objekters framtredelse for oss, fra vannkokere til CT-scannere og bildeler fra BMW. FOTO: ARVE RØD
METAFORISK: Yngve Holens utstilling «Heinzerling» på Kunstnernes Hus stiller nøkternt opp eksempler på industridesign, som blir bærere av et metaforisk innhold om kropp, teknologi og objekters framtredelse for oss, fra vannkokere til CT-scannere og bildeler fra BMW. FOTO: ARVE RØD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Er vi mennesker fortapte, fanget i eget nett, ofre for vår egen framgang? Eller er vi suverene herskere over vår skjebne, i stand til å løse problemene etter hvert som de dukker opp; etter hvert som vi selv skaper dem? Antakeligvis er vi begge deler, som de vandrende paradoksene vi er. Ethvert problem, nesten, finner sin løsning, enten vi har skapt det selv eller ikke. Og enhver løsning, nesten, skaper i sin tur nye problemer. Hvor stopper det? Og hva skjer når det stopper?

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer