Observert med slør

BERLIN (Dagbladet): Michael Jackson anbefales nå å skifte navn til Michaela etter at han i går gikk rundt i München forkledd som arabisk kvinne.

Popens konge dukket overraskende opp i München på søndag. Han sier at han er i byen for å støtte sin venn Marcel Avram, som om to uker skal starte soningen av en lang fengselsdom for skattesnyteri. Arrangøren av tre av Jacksons verdensturneer ble tatt for å ha betalt flere store stjerner med svarte penger.

- Jeg vil være hos min beste venn og gi ham moralsk oppbacking nå når han virkelig trenger det, sier Jackson. Han har med seg den lille sønnen Prince.
Så leketøyforhandlerne i München har i flere dager gnidd seg i hendene og ventet på at Jacko, barnet og kredittkortene skulle dukke opp. I går var Jacko der og forsynte seg godt av hyllene. Men ekspeditørene lot seg ikke narre av at det tilsynelatende var en arabisk kvinne med slør for ansiktet som gikk rundt og plukket ned de dyreste sakene fra utstillingen.

Bak kvinnetøyet skjulte det seg selvsagt en Michael(a) Jackson - og på armen bar han den nesten like berømte sønnen Prince - som ikke var utkledd for anledningen.