Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

O.D.B. med ny skive

Gjenoppstår fra de døde i januar.

Den avdøde rapperen Ol\' Dirty Bastard (O.D.B.) kommer med 15 nye låter på skive i januar, skriver AP.

Dermed følger O.D.B. i sporene til store rapartister som Big L, Big Pun, Notorious B.I.G. og Tupac Shakur, som alle har kommet med plate etter de døde.

Det er familen til den kjente rapperen som gir ut albumet \'Osirus\'. Albumet vil bli gitt ut på plateselskapet familen har startet: JC Records. JC er initialene til Jarred Weisfeld, O.D.B.s manager, og Cherry Jones, rapperens mor.

O.D.B. døde 13. november i år mens han var i studio for å spille inn comeback-plate etter et lengre rehabiliteringsopphold. Det er ikke kjent hva som var årsaken til dødsfallet.

Han var med i den verdenskjente rapgruppa Wu-Tang Clan, og han var kjent både for hits som \'Got Your Money\', og for sitt lange rulleblad og nære bekjentskap til narkotika.

Platen O.D.B. jobbet med da han døde, var på plateselskapet Roc-A-Fella Records. En representant for plateselskapet har uttalt at den platen vil komme ut tidlig neste år.

JC Records kommer med enda en utgivelse neste år. Den skal komme i mars, og vil inneholde artister O.D.B. samarbeidet med. I tillegg er det mange andre prosjekter på vei:

- Dirtys arv kommer til å leve gjennom dette albumet, hans musikk, hans DVD og hans kleskolleksjon i all evighet, sier en representant fra JC Records.

Samarbeidet: Mariah Carey ved kisten til Russel Tyrone Jones (O.D.B.). De to samarbeidet på singelen "Fantasy".
Kjært barn...: Russel Tyrone Jones, Ol\' Dirty Bastard, O.D.B., Dirt McGirt eller Big Baby Jesus.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media