Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Odd Nordstoga om rastløsheten: - Hun jeg er gift med er utrolig raus

Rastløshet og lengsel var drivkraften bak «Kløyvd».

«Kløyvd»: –Jeg er en lykkelig person, men merker at jeg driver i ulike retninger, sier Odd Nordstoga. Foto: Tomm Wilgaard Christiansen
«Kløyvd»: –Jeg er en lykkelig person, men merker at jeg driver i ulike retninger, sier Odd Nordstoga. Foto: Tomm Wilgaard Christiansen Vis mer

- Uansett hvor tilfreds du er med livet så er det ofte en lengsel der etter noe annet.

Odd Nordstoga (45) sitter ikke ved en nykløyvd vedstabel i skogen. Han sitter derimot ved en durende kaffemaskin på en overfylt Majorstua-kafé. To unge jenter har fnisende bedt om autografer fra mannen som med «Bestevenn» og musikken til «Linus i Svingen» ble en favoritt blant den yngre garde.

Nå har hans egne unger blitt 9, 12 og 15 år. Han ville videre med en «voksen» plate som veksler mellom stilarter og stemninger.

- Man blir innhyllet i de ulike fasene av livet. Denne gangen viser jeg en mørkere side av meg selv, sier han og fortsetter:

- I vår hørte jeg mye på The Beatles´ «White Album». Det er jo et inferno av en plate med alt mulig rart. Først tenkte jeg å blande låtene på samme måten, men så gikk det opp for meg at de falt i to kategorier. Dermed ble plata «Kløyvd».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?