Oddvar Stenstrøm til Dagbladet TV

Oddvar Stenstrøm (73) gjør comeback på TV-skjermen og blir programleder for Valgboden på Dagbladet TV.

TILBAKE: Sluggeren innen norsk politisk debatt, Oddvar Stenstrøm, skal lede Dagbladets valgbod til høsten. Foto: Per Ervland / Dagbladet
TILBAKE: Sluggeren innen norsk politisk debatt, Oddvar Stenstrøm, skal lede Dagbladets valgbod til høsten. Foto: Per Ervland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ikke rent få norske politikere har opplevd å få journalist og debattleder Oddvar Stenstrøms nådeløse pekefinger rettet mot seg på direktesendt tv - mens hundretusener av seere fulgte nøye med på svarene de kom med.

Nå kan du snart se Stenstrøm på skjermen igjen. I Valgboden på Dagbladet TV kan du følge Stenstrøm og gjester under opptakten til kommunestyre- og fylkestingsvalget 9. september.

- En god debatt går av seg selv

TV-profilen var med å starte TV 2 tilbake i 1992, og gjennom sine drøye 20 år i kanalen ledet han blant annet debattprogrammet «Holmgang» i elleve år. I samme periode ledet han alle partilederdebattene til kanalen og samsendingene med NRK fra Stortinget på valgnatta.

- Da jeg kom tilbake fra et opphold i USA og overtok «Holmgang» skrev Dagbladet at «Stenstrøm like gjerne kunne holdt seg i Washington, for han var ikke synlig i debatten». Det synes jeg var helt topp. En god debatt er en som går av seg selv. Min oppgave er å legge til rette for at den gjør det, sier han.

- Det holder å bare å peke på vedkommende som skal snakke, det er effektivt. Da holder man temperaturen i debatten oppe, sier Stenstrøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer