Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Øde øy lokker tusener

Muligheten til å vinne 250 000 kroner, en viss berømmelse og 46 dager på en tropisk øy, har fått mange hundre eventyrlystne til å melde seg på til Robinson-konkurransen på TV3. Forbausende få har brukt flaskepost, synes produsenten.

I Sverige og Danmark har mange tusen potensielle villmenn- og kvinner meldt sin interesse til å være med i årets Robinson-konkurranse. I korte trekk går konkurransen ut på å holde ut i 46 dager på en øde tropeøy, uten å sulte ihjel, og bli uvenner med altfor mange.

Konkurransen passer perfekt for kvinner, mener prosjektleder Marianne Melfald i TV3.

- Jenter er vant til intriger fra de er små, og det kommer godt med i Robinson, sier Melfald til Dagbladet :på nettet.

Flere hundre har allerede meldt sin interesse, men flere jenter etterlyses. Melfald er litt skuffet fordi de bare har fått et par henvendelser pr. flaskepost.

- I Sverige hadde de et helt bord fullt av flaskepost, vi har bare fått to stykker, forklarer Melfald, som regner med at de vil ha et par tusen potensielle deltakere på blokka når vervekampanjen avsluttes om et par uker.

Hemmelig programleder

Hvem som skal programlede konkurransen er foreløpig ikke bestemt.

- Vi har mange interesserte, også endel kjente navn, ifølge Melfald som ikke vil røpe hvilke navn det dreier seg om. Men når opptakene begynner i juni vil det være en programleder som folk har sett før.

DRØMMEØYA: Prosjektleder Marianne Melfald i TV3 vil ikke røpe hvem som skal være programleder for serien.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media