Ødelagt

I retten i natt ble det klart hvorfor Michael Jackson helst vil bruke munnbind.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Michael Jackson er saksøkt for 20 millioner dollar for å ha droppet to konserter under millenniumsturneen i 1999. Ifølge konsertarrangøren Marcel Avram droppet Jackson konserter i Sydney og Honolulu, det kostet Avram 20 millioner dollar, penger han nå krever tilbake fra den tidligere pop-kongen.

I natt norsk tid måtte Michael Jackson ta plass i vitneboksen. Han ankom rettssalen iført munnbind, og vinket til de over 100 jublende frammøtte. Inne i salen måtte han ta av seg munnbindet, og avslørte et ansikt som er i oppløsning.

Tapet nesa

Ifølge støtteapparatet bruker Jackson munnbind for å beskytte seg mot bakterier og luftforurensning. En tilleggseffekt er at folk ikke får se hvordan de utallige plastiske operasjonene har ødelagt ansiktet hans. En nærmere titt på bildene avslører at Jackson holder nesa si sammen med minst to hudfargede plastre, viser bildene fra AP.

I retten svarte Jackson lavmælt på spørsmålene med ja og nei-svar. Flere ganger måtte han få spørsmålene repetert. Jacksons forsvarer hevder at det var Avram som avlyste konsertene fordi de tidligere konsertene ikke hadde vært så lønnsomme som han hadde trodd. Jackson må trolig i vitneboksen flere ganger i løpet av rettssaken.

MUNNBIND: Michael Jackson er redd for bakterier og forurensing, men må ta av munnbindet før han vitner.
GREIT: På avstand ser ansiktet hans greit ut.
PLASTRET: På nært hold ser man hvordan nesa hans er plastret.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer