- Ødelegger «Call of Duty» med sin arroganse

EA slår tilbake mot Activison-sjef Bobby Kotick.

Starten på nedturen i gang? EA-sjefen Jeff Brown mener Bobby Kotick er i ferd med å ødelegge Call of Duty-serien.
Starten på nedturen i gang? EA-sjefen Jeff Brown mener Bobby Kotick er i ferd med å ødelegge Call of Duty-serien. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| I går skrev vi om Activision-sjefen Bobby Kotick som kritiserte måten Electronic Arts håndterer sine spillutviklingsstudioer. I et intervju med spillmagasinet Edge uttalte han at studioene mister identitet etter at EA har kjøpt dem, og at de derfor ikke er attraktive for nye og talentfulle utviklere.

Nå har EA-toppen Jeff Brown tatt til motmæle. I en uttalelse til spillnettstedet IGN forteller han at Koticks meritter i selskapet er alt annet enn positive.

- Koticks forhold til studiotalenter er veldokumentert gjennom søksmål, skal Brown ha sagt, og referer til Activisions søksmål mot Infinity Ward-utviklerne og Tim Schafers Double Fine, vedrørende «Brütal Legend».

- Selskapet hans er basert på tre spillmerkevarer - den ene er en utrolig verden han aldri har hatt noe med å gjøre, en er i kraftig nedgang, og en er i ferd med å bli ødelagt som følge av Koticks arroganse, sier Brown til IGN. 

Få, men populære Det første spillet Brown henviser til er det ekstremt populære «World of Warcraft» fra Blizzard. Activision ble slått sammen med Vivendi Games i 2007, hvor det respekterte spillstudioet Blizzard Entertainment fulgte med på lasset. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer