Offentliggjør hemmelig Arne Treholt-avhør

Her er det Treholt sa de første 15 timene i avhør. Senere trakk han uttalelsene. Han mente han led av tilståelsessyndrom.

HEMMELIGSTEMLET AVHØR: Arne Treholt satte sine intialer på avhøret som ble tatt rett etter pågripelsen i januar 1984. Senere trakk han avhøret. Han mente seg presset.
HEMMELIGSTEMLET AVHØR: Arne Treholt satte sine intialer på avhøret som ble tatt rett etter pågripelsen i januar 1984. Senere trakk han avhøret. Han mente seg presset. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| TIL KONA HADDE ARNE TREHOLT sagt at han skulle til Paris, men han var i virkeligheten på vei til Wien for å møte sin føringsoffiser, KGBs Gennadij Titov.

Han kom aldri så langt. Politiet hadde overvåket ham i sju år. UDs byråsjef ble arrestert på Fornebu i 20. januar 1984 og ført direkte til et avhørsrom på politiets overvåkningssentral. Her gjennomførte de et avhør som varte til 03.45 den natta.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer