Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Officer Down

DVD: Om politifolk som tar loven i egne hender. En av dem går av skaftet og blir en løs kanon på dekk. Kommandolinjene går til topps i rettssystemet, bare én ærlig purk tar på seg risikoen ved å avsløre komplottet. Vel og bra, men manus svikter totalt. Klisjé dynges på klisjé, troverdighet og psykologi synker til langt under null og slutten er en eneste lang 17. mai-tale. Filmen fungerer bare som en kontrast til de virkelig gode filmene, f.eks. «LA Confidential», som dette her totalt ufortjent sammenliknes med i baksideteksten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling