Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
HALLO FRA STUA: Programvert i NRK, Bjørn Johann Rief, besøker daglig stua til folk rundt om i Norge via skjermen. Vi møtte han hjemme i hans egen stue på Skøyen i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones
HALLO FRA STUA: Programvert i NRK, Bjørn Johann Rief, besøker daglig stua til folk rundt om i Norge via skjermen. Vi møtte han hjemme i hans egen stue på Skøyen i Oslo. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kanalvert Bjørn Johann Rief:

Ofrer både jule- og nyttårsfeiring med familien for å se tv med ensomme

- Kona mi synes det er litt lite hyggelig, forteller trebarnsfaren.

(Dagbladet): - I høytida tror jeg at vi har en viktig funksjon å fylle, spesielt for ensomme, gamle, institusjonaliserte eller fanger. De fleste ser ikke særlig på tv på julaften. Men for en god del mennesker betyr det mye at det finnes fjernsyn med kanalverter som ser på tv sammen med seeren. Vi tenker at det er vår funksjon. Sammen skal vi komme gjennom den kvelden, selv om mannen din nettopp er begravet, eller det er lenge siden du har hatt besøk, sier Bjørn Johann Rief (54).

I snart 20 år har NRK-profilen ledet seerne fra program til program, og han er derfor en av veteranene blant kanalvertene til NRK. I år var han på jobb på julaften, og er igjen å se på nyttårsaften.

- Jeg har ofte jobbet i jula, og synes det er greit fordi vi fyller den funksjonen vi gjør, sier han da Dagbladet møter mannen som ukentlig er å se i folks stuer, i hans egen stue på Skøyen i Oslo.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?