Oftebro om den ekstreme vektforandringen: - Håper jeg slipper å gjøre det igjen

Gikk opp 30 kilo på to måneder.

OPP: Jakob Oftebro gikk først ned i vekt til filmen «Gullkysten», før han måtte kraftig opp i vekt til rollen som Peter Wessel Tordenskjold i «Tordenskjold og Kold». Foto: Dagbladet/Filmweb
OPP: Jakob Oftebro gikk først ned i vekt til filmen «Gullkysten», før han måtte kraftig opp i vekt til rollen som Peter Wessel Tordenskjold i «Tordenskjold og Kold». Foto: Dagbladet/Filmweb Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jakob Oftebro (30) har gjennomgått ekstreme kroppsforandringer i filmens navn den siste tiden.

Det norske stjerneskuddet gikk først ned 18 kilo for hovedrollen i den danske filmen «Gullkysten».

Etter endt innspilling gikk det to måneder før Oftebro skulle spille den legendariske dansk-norske krigshelten Peter Wessel Tordenskjold i «Tordenskjold og Kold».

Drama-komedien handler om Tordenskjolds liv i fredstida, som var et liv fylt med kvinner, alkohol og et nært vennskap med sin kammertjener Kold.

Enorm forandring Til rollen måtte Oftebro nok en gang gjennomgå en stor vektforandring, men denne gangen måtte han opp hele 30 kilo på to måneder.

- Det er ganske tøft og slitsomt å gjøre det så fort. Jeg kom utstulta fra filminnspilling i Afrika så det var gøy de to første ukene, men etter hvert måtte jeg spise når jeg ikke var sulten og det var ikke noe gøy. Jeg håper jeg slipper å gjøre det igjen, sier Oftebro.

Skuespilleren, som er bor i København med samboeren Iben Akerlie, har de siste årene seilt opp som en av Skandinavias fremste unge skuespillere. I Norge er han kanskje mest kjent for sine roller i «Kon-Tiki» og «Max Manus», mens han i Danmark har hatt hovedrollen i blant annet tv-serien «1864» og filmen «Skammerens datter». 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer