Oftebro på damejakt

I dag går påmeldingsfristen ut for TV3s dyreste produksjon noensinne, «Det perfekte kupp». Men kanalen holder døra på gløtt i håp om at flere vernepliktige soldater skal være interessert.

500 søknader er kommet inn så langt, men det er ventet at flere vil komme inn de nærmeste dagene.

- Vi har fått masse søknader fra gutter i militæret, men mangler særlig jenter. Det er gode muligheter for folk til å bli med. Vi er ute etter alt fra klovner til juss-studenter, sier prosjektkoordinator Annette Franck i TV3.

Nils Ole Oftebro er programleder for «Det perfekte kupp», som kommer på tv til høsten.

20 millioner

Spekulasjonen om en prislapp på 36 millioner kroner, avviser programsjef Jan Arild Slinning blankt.

- Nei, da tror jeg vi hadde blitt veldig blakke. Men programmet er veldig dyrt, på linje med «Robinsonekspedisjonen». Den serien har en prislapp på rundt 20 millioner.

«Det perfekte kupp» er inspirert av «Mission Impossible» og «The Matrix», for ikke å glemme James Bond-filmene. Grace Jones skal da også synge tittellåten til serien.

Tre deltakere skal sammen utføre det perfekte kupp. Ved hjelp av mye teknisk utstyr skal de løse diverse oppgaver og til slutt ende opp i et hvelv. Der vil deltakerne kunne vinne opp til 250000 kroner hver, men bare en kan komme ut av bygningen igjen. Og vil denne i så fall greie å få med seg pengene?

Superfinale

Innspillingen skal foregå i København i månedskiftet mai/juni. Totalt 30 deltakere skal være med i «Det perfekte kupp». Tre deltakere skal konkurrere mot hverandre i hvert program, og de som vinner mest penger møtes i en superfinale.

KUPP-KLAR: Nils Ole Oftebro er nok engang klar for TV3. Denne gangen heter statsingen "Det perfekte kupp".