... Og alle de andre

Det er fem år siden Norge ble introdusert for et nytt fenomen: Reality-tv. TV3 var først ute i 1999 med «Robinson- ekspedisjonen». Deltakerne har opplevd nedturer og oppturer. De fleste har mest positive erfaringer. Ekspertene er ikke overrasket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Robinson Ekspedisjonen 1999»

Driver plateselskapet C+C Records.

- Livet har vært helt likt som før jeg var med i Robinson, med unntak at det er litt flere vemmelige ekle kvisete drittunger som roper navnet mitt på gata. I tillegg merker jeg at jeg har lettere tilgang til presse enn før folk kjente meg igjen, noe som drypper på artistene mine. Jeg har ikke angret. Jeg ser ikke noe negativt med å være med på en godt betalt slankekur på en eksotisk strand. Etter at jeg kom hjem til Norge kjøpte jeg meg en Goretex-jakke også, så spyttklysene prellet av. Nå er alt bare fryd og gammen.

Ihne Vagmo (33), Oslo

«Robinson Ekspedisjonen 2000»

Jobber som innkjøpssjef i et smykkefirma.

- Mange syntes det er vanskelig å takle tiden etter å at de har vært med i et realityshow, men for meg har erfaringen vært veldig bra. Etter Robinson fikk jeg så mye oppmerksomhet, at jeg tilslutt ble mett, derfor var ikke overgangen så vanskelig når oppmerskomheten begynte å avta. Dessuten fikk serien en fin bieffekt ved at jeg møtte kjæresten min gjennom en av de andre deltakerne. Jeg skal innrømme at da Robinson gikk på TV, og det blåste som verst, var det tider hvor jeg angret på at jeg var med. Men idag, fire år etter, er jeg utelukkende positiv til det faktum at jeg deltok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer