...og babyen skal hete Paris Michael Katherine Jackson

Michael Jackson er blitt tobarnsfar. Ifølge internasjonale nyhetsbyråer fødte kona Debbie Rowe Jackson en datter på en klinikk i Beverly Hills klokka halv sju fredag morgen, California-tid.

Jenta veide 3430 gram ved fødselen, og skal visstnok allerede ha fått navnet Paris Michael Katherine Jackson. Rapporter fra Hollywood sier at babyjenta er oppkalt etter byen der hun ble unnfanget, samt sin far og sin farmor, Katherine Jackson. Superstjernen har vært sterkt knyttet til sin mor helt siden han var liten, mens han har lite pent å si om faren sin.

Den nye Neverland-borgeren er parets andre barn. I februar i fjor fødte Debbie Rowe sønnen Prince Michael Jackson, og bare kort tid etter ble hun gravid på nytt.

Mamma tipset

Etter fødselen uttrykte Michael Jackson at han aldri hadde vært lykkeligere. Nå er det dobbel lykke på ranchen Neverland, for mor og barn har allerede reist hjem fra sykehuset. Lille Paris har allerede fått sitt eget rom der veggene prydes av Ole Brumm-tapet.

Det var mamma Debbie som selv informerte offentligheten om parets nye barn. Kort tid etter fødselen ringte hun en venn som jobber i en lokal-TV-stasjon i Los Angeles, og dermed gikk det ikke mange timer før nyheten var kjent over hele verden.

Rykter

Det har versert en rekke rykter, med mer eller mindre fantasifullt innhold, om hvordan parets barn er unnfanget. Debbie Rowes far har blant annet stått fram i intervjuer og hevdet at det skjedde ved kunstig inseminasjon. Dette er blitt grundig benektet av både Michael Jackson og hans kone. Men noe gjennomsnittlig ekteskap er det definitivt ikke de lever i.

Sist uke gikk Janet Jackson, Michaels framgangsrike søster, ut i pressen og fortalte at brorens lille sønn er en forvirret unge som ikke helt er sikker på hvem som er moren hans. Ifølge Janet bor ikke Debbie Rowe sammen med Michael og sønnen.

- Han klynget seg til meg og ville ikke la meg gå, fortalte hun, etter å ha sett ungens fortvilelse da hun skulle reise hjem.

FAR IGJEN: Michael Jacksons kone Debbie Rowe Jackson har fått parets andre barn.