...og dette sier kjendisene:

Endelig voksen!

Jens Brun-Pedersen:
- Se og Hør er et kulørt magasin om uvesentligheter. De er blitt snillere, særlig etter at NÅ forsvant. Se og Hør er en nødvendighet for noen kjendiser og en plage for andre. Som kjendis kan du velge å boikotte eller samarbeide, de er blitt ganske ryddige hvis du samarbeider, men det kan hende du må streve litt hvis du boikotter.

Knut «Sputnik» Storbukås:
- Se og Hør er helt topp! De har fødd meg i mange år. De skriver pent om meg hele tida, så jeg er veldig fornøyd med bladet på alle mulige vis.

Kjell Bækkelund:

- Jeg har et ambivalent forhold til Se og Hør. Det har sin berettigelse: vi trenger underholdning, og bladet er morsomt. Før var de slemme, stygge og ondskapsfulle, nå er de snille og behagelige. Opplagsøkningen viser at det er det siste folk vil ha. En periode var jeg omtrent forfulgt av dem, men nå er jeg gullgutten.

Benny Borg:

- Jeg har aldri hatt noen problemer med Se og Hør, og det skal jeg vel være glad for! Jeg er en grei gutt, og de jeg kjenner i bladet er greie å ha med og gjøre.

Herodes Falsk:

- Jeg har ikke noe vondt å si om Se og Hør. Hver gang jeg får meg en ny dame, spør de om de kan intervjue meg, og når jeg svarer nei, respekterer de det. En gang plasserte de meg og Jan Teigen i et hjerte under tittelen «Vi er ikke homo», men det overlevde jeg. De er hovedsakelig høflige og stuerene, og det er jo tross alt et fritt land vi lever i, hvor man kan velge å la være å stille opp hvis man ikke ønsker det.

Jarl Goli:

- De er svært vonbråtne fordi de ikke har fått dekket mitt nylig avholdte bryllup. Bortsett fra det vil jeg si at bladet er noe vi trenger i norsk underholdningsverden. De startet med alle odds mot seg og har klart å bli det største ukemagasinet i Norge. Selvfølgelig er det slik som over alt ellers at kvaliteten er avhengig av journalistene. Uansett vil jeg gratulere med 20 år!

Terje Formoe:

- Mange er interessert i privatlivet til kjendiser, uten at jeg kan si at jeg deler den interessen, men ryktet om bladet er mye verre enn realitetene. Faktum er at jeg alltid har fått fair behandling der, og at jeg trygt kan si at jeg har fått dårligere behandling andre steder i pressen. Jeg har vært svært streng med at jeg ikke slipper Se og Hør inn på barna og familien min, slik at jeg får skjermet privatsfæren. Men bladet er stor underholdning for mange.

Helge Hammelow-Berg:

- Hvis man selger bryllupet sitt til Se og Hør, er det rettferdig at bladet får tilgang på skillsmissen også. Man kan ikke klage etterpå når man først har solgt privatlivet sitt. Selv har jeg et veldig godt forhold til bladet etter at ukebladet NÅ la inn årene. Konkurransen mellom NÅ og Se og Hør var ikke bra, og en stund kjørte Se og Hør veldig på de store skandalene. Nå har de skjønt at det er de hyggelige historiene som selger. Jeg gratulerer dem gjerne med 20-årsdagen!

Rune Larsen:

- Jeg har et profesjonelt og avklart forhold til Se og Hør. Privatsaker er privatsaker, men jeg snakker gjerne med dem om ting som har med jobben min å gjøre. Én gang tråkket de veldig over grensene til to kollegaer av meg, Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, og da ville jeg ikke la meg intervjue i ett år etterpå. Når de respekterer mine grenser, noe de alltid har gjort, har jeg et avslappet forhold til det.