...og dette sier kjendisene:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Endelig voksen!

Jens Brun-Pedersen: - Se og Hør er et kulørt magasin om uvesentligheter. De er blitt snillere, særlig etter at NÅ forsvant. Se og Hør er en nødvendighet for noen kjendiser og en plage for andre. Som kjendis kan du velge å boikotte eller samarbeide, de er blitt ganske ryddige hvis du samarbeider, men det kan hende du må streve litt hvis du boikotter.

Knut «Sputnik» Storbukås:- Se og Hør er helt topp! De har fødd meg i mange år. De skriver pent om meg hele tida, så jeg er veldig fornøyd med bladet på alle mulige vis.

Kjell Bækkelund:

- Jeg har et ambivalent forhold til Se og Hør. Det har sin berettigelse: vi trenger underholdning, og bladet er morsomt. Før var de slemme, stygge og ondskapsfulle, nå er de snille og behagelige. Opplagsøkningen viser at det er det siste folk vil ha. En periode var jeg omtrent forfulgt av dem, men nå er jeg gullgutten.

Benny Borg:

- Jeg har aldri hatt noen problemer med Se og Hør, og det skal jeg vel være glad for! Jeg er en grei gutt, og de jeg kjenner i bladet er greie å ha med og gjøre.

Herodes Falsk:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer