...og du betaler

Det er du som ringer inn og melder deg på NRKs og TV2s spørrekonkurranser, som betaler pengepremiene. Til nå har nærmere 100000 seere ringt inn og meldt seg på. Pris: 1,6 milloner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det koster i snitt 60 kroner å melde seg på til TV2s «Vil du bli millionær?», mens du bare betaler i snitt 13 kroner for å prøve lykken i NRK-serien «Ditt livs sjanse».

Dyr påmelding

- Ideen med programmet er at de som ringer inn og melder seg på, skal betale premiene, opplyser Dag Lein i Rubicon, som produserer «Ditt livs sjanse» sammen med NRK.

Til nå har nærmere 80000 ringt NRKs 829-nummer, som koster 6,50 kroner per minutt. I snitt tar det deg to minutter å svare på Flatlands tre innledningsspørsmål.

Det koster 13 kroner, og har til nå gitt omsetning på over én million kroner, hvorav 500000 går til NRK. Den andre halvparten tar teleoperatøren for tjenesten.

TV2 tar en langt stivere pris for sin påmelding, 13,20 kroner per minutt. Da Dagbladet testet denne, tok det oss 4,34 minutter å melde oss på. Det blir 60 kroner per påmelding.

Britisk lisens

Programdirektør Nils Ketil Andresen i TV2 opplyser at 10000 til nå har ringt inn på deres 829-nummer. Det har gitt en omsetning på 600000 kroner, hvorav halvparten går til TV2s premiepott.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer