Og hele moroa med

«Halve kongeriket» er en herlig helaften.

KONGELIG MORO: Kronprinsbryllupet danner grunnlaget for Det Norske Teatrets «Halve kongeriket». Charlotte Frogner og Ola G. Furuseth spiller brudeparet. Foto: Dag Jenssen, Det Norske Teatret
KONGELIG MORO: Kronprinsbryllupet danner grunnlaget for Det Norske Teatrets «Halve kongeriket». Charlotte Frogner og Ola G. Furuseth spiller brudeparet. Foto: Dag Jenssen, Det Norske Teatret Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MUSIKAL: Knaggen er kronprinsbryllupet.

Utgangspunktet er et tankeeksperiment: Hva kunne ha skjedd om Haakon Magnus (Ola G. Furuseth) i stedet for å gifte seg med en alenemor fra Sørlandet (Charlotte Frogner) hadde valgt en av studiekameratene fra tiden i USA?

«Halve kongeriket» presenterer tre kandidater: Hillbillyhomsen fra bondelandet (Bartek Kaminski), ghettojenta fra storbyen (Judy Nyambura Karanja) og den formuende frøkna uten skandaler å vedgå (Julie Moe Sandø).

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer