Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

...og her er de nye «Cæsar»-stjernene

Her forsvinner Ninni

Ingar Helge Gimle : Fikk Amanda-pris for hovedrollen i «Absolutt blåmandag». Kommer på skjermen tidlig på høsten som en sleip, liksom-kristen fyr og skal ha en stor rolle i serien i minst et år framover.

Henriette Fuhr Blix : Datteren til Susanne Fuhr skal spille svigerinnen til Ingar Helge Gimle, som etter hvert prøver seg på henne. De to dukker opp som et par med kristent alibi og skumle hensikter.

Kari Simonsen : Den veletablerte skuespilleren vil få en framtredende rolle i serien som Svein og Ninnis forfyllede mamma Gjertrud. Simonsen inntar «Hotel Cæsar» med brask og bram ved juletider etter at datteren Ninni har gått i koma.

Toni Gundersen : Søsteren til Mia Gundersen TV-debuterer i «Hotel Cæsar» på nyåret. Hun skal være bare noen få uker på skjermen etter jul, da hun dukker opp i en romantisk forbindelse med Ingar Helge Gimles rollefigur.

Ulrikke Hansen Døvigen : Ble kjent etter en rolle som heks i såpeserien «Venner og fiender» på TV3 - og som Thomas Giertsens kjæreste, seinere ekskjæreste. Skal spille rollen som «bad girl» når hun kommer på skjermen i januar/februar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media