EX ON THE BEACH: Ettersom våre På Kornet ikke leses av særlig flere enn to gode venner og en til, satser vi heretter på å Ex On The Beach for å få klikk. Denne serien, sammen med Frank Løke, er Norge anno 2018. Det er så bra, folkens. Foto: Henning Lillegård.
EX ON THE BEACH: Ettersom våre På Kornet ikke leses av særlig flere enn to gode venner og en til, satser vi heretter på å Ex On The Beach for å få klikk. Denne serien, sammen med Frank Løke, er Norge anno 2018. Det er så bra, folkens. Foto: Henning Lillegård.Vis mer

Ex on the Beach er verdens fineste folk i Norge og i hele solsystemet:

Og hurra for FRANK LØKE - en hedersmann med et suverent kroppsspråk

Slik skriver vi for å få klikk og for å beholde jobben før Resett kommer og tar over.

Meninger

Bokhøsten er over oss. Rundt oss, og det er ingen trøst å finne. Vi gratulerer avisa Vårt land som satser på litteratur ved at de nylig kom med et eget litteraturmagasin. Slik varmer et gammelt hjerte av papir fra main strem fake news media, vi som er samfunnets fiender nummer 1.

Vi som er den fordømte presseeliten, vi som ikke forstår hatet der ut satt i scene av Resett og dets pappenheimere. Ja, vi som leser litteratur som skal forbys når de andre tar over, bæbu. Inntil dette skjer skal vi klage.

Syte som en middels Erling Borgen på Facebook over våre aviser og Frank Løke, sistnevnte som vi i dag tenner fire gubbelys for. Vi skal syte over alt det vi ikke rekker å få med oss fordi det er også utrolig mye fotball, konserter, Netflix-serier og drammer som må og skal nytes, ikke sytes.

Og når det gjelder høstens bøker vil de aller fleste forbli ulest. Beklager så mye. Vi rekker det rett og slett ikke. Vi får ikke tid fordi vi skal også forsøke å leve, men vi kan jo godt juge på sosiale medier om alle bøkene vi leser hele tida, men slikt tar seg ikke ut når du har rundet både Golan - og Middagshøyden.

Men, ei høstbok tar vi fram fra veska når vi sitter med tomt blikk på 21-bussen. På vei hjem eller til jobben i denne noble avisa, eid av De Kgl. Danskene. Boka er grønn og heter «Boksingler» og den kommer fra Flamme forlags arkiver med nettopp dikt og annet snacks & litt faenskap.

Blant annet dette signert Terje Thorsen:

jeg drømmer fars hånd på rattet

vi puster med samme lunge

jeg våkner

baksetet er kaldt mot ryggen

utenfor gråter broren min

Med disse linjene haster vi hjem i sterke vindkast med føn, det gule løv og våre bilringer. Vi må rekke Ex on The Beach, serien av og med og for kjøtthoder. Nei, beklager. Norges stolte framtid. Giv akt. Hilsen sutregubbe og kvalifisert kjøtthode i femte generasjon.