...og på Rockefeller blir det bursdagsfest

Bob Dylans 60-årsdag markeres med musikk, litteratur, film og mye annet på Rockefeller i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tom Skjeklesæther står i spissen for feiringen, som kalles «Bob's 6-0». Og han lover at det skal bli en helt egen Dylan-verden på Rockefeller.

- Vi starter om kvelden onsdag 23. mai, og feiringen kommer til å gå inn i hans 60-årsdag torsdag 24. mai.

Lista over artister som skal være med er ennå ikke ferdig, og det vil komme til tre- fire nye navn de nærmeste dagene. Men foreløpig har de fått bekreftet flere kjente navn.

- Vi har blant andre Jonas Fjeld, Eric Andersen og The Bands Garth Hudson (som erstatter avdøde Rick Danko), Henning Kvitnes, Paal Flaata fra Midnight Choir, Rune Walle og operasangeren Lisa Bonnard, sier Skjeklesæther.

Backingen gjøres av et band som kaller seg Rolling Thunder Revisited, som er The Respatexans pluss Geir Sundstøl og Reidar Larsen.

I tillegg blir det en slags «bokbad»-avdeling, hvor forfatterne Håvard Rem, Torgrim Eggen og Petter Myhr snakker om Dylan. Dagbladets Fredrik Wandrup er ordstyrer.

- Vi samarbeider også med Norsk Dylanologisk Selskap, som skal stå for en del av programmet. Det skal bli visning av sjeldne filmklipp, og vi jobber med en fotoutstilling, lover Skjeklesæther.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer