Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Også nesten som å spille golf på ordentlig

«Tiger Woods» med PlayStation Move.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Da vi anmeldte dette spillet ved lanseringen før sommeren, anbefalte vi det til Wii på grunn av de presise kontrollene. «Nesten som å spille golf på ordentlig», meldte vi da.

Med Move-støtten (som automatisk lastes ned som en oppdatering) er det nå trygt å kjøpe det også på PS3 — for her er kontrollene skremmende presise.

1

Også her er det som å spille golf på ordentlig, bare du nå kan gjøre det med HD-grafikken som mangler fra Wii-utgaven.

Når du holder i Move-kontrolleren, overføres alle bevegelsene dine over til golfkølla på skjermen, og dersom du har en tilbøyelighet for en slice eller hook i virkeligheten, vil dette garantert overføres til spillet.

Det er såpass presise kontroller at du ikke bare kan mæle løs uten tanke for teknikk, med andre ord.

Spillet er stort sett ellers helt likt som til de andre versjonene, med et mangfold av muligheter for golfspillere med alle slags handicap.

image: Også nesten som å spille golf på ordentlig

Noen av siktefunksjonene gjøres best med en klassisk PS3-kontroller i venstrehånda, så opplevelsen blir nok enda bedre straks navigasjons-kontrolleren lanseres senere i høst.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!