Også «Ungkaren» lurte seerne

TVNorge prøvde å få seerne til å tro at Max Marius Almaas var klar for bryllup etter sitt tv-regisserte frieri. I stedet fant han seg ny kjæreste.

Max Marius Almaas skaffet TVNorge en solid mengde seere, men noe tv-bryllup ble det ikke på kanalen i fjor høst. TVNorge forsøkte i det lengste å få seerne til å tro at det gikk mot bryllup. Kanalen holdt tett om at tv-ungkaren hadde vraket både de norske og svenske beilerne og satset på 28 år gamle Ida Mørkved.

Da TVNorge sendte innspurten av sin serie, sendte TV2 Max og Ida på betalt ferie til New York - for at TV2 med enerett skulle få vise sannheten om tv-ungkaren.

TVNorges informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth er ikke enig i at seerne ble ført bak lyset:

- Serien ble spilt inn i god tid før sending, og vi trodde veldig lenge at det skulle bli noe med den svenske jenta Max fridde til.

- Men dere visste at det ikke ble noe mellom dem da dere sendte finaleprogrammet. Seerne måtte vente ei hel uke før de fikk vite hva som hadde skjedd?

- Vi fullførte serien der han fridde, og de hadde følelser for hverandre da. Men det ble en endring, sier Jens-Petter Gjelseth.

FIKK RASKT NY KJÆRESTE:</B> Max Marius Almaas og kjæresten Ida. De fant hverandre etter at Max hadde fridd til en realitydeltaker som det ble slutt med kort tid etter.