- Ohwæææh, det e' hardt å træn!

NAMSOS (Dagbladet): - Ohwæææh, det e' hardt å træn!!! D.D.E.-gutta flirer og svetter i treningsstudioet i Namsos. De har lagt seg i hardtrening foran turnéstarten i Selbu fredag 15. mai. Dagbladet kan i dag presentere turnélista for mai og juni.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Har D.D.E. endelig tatt kritikken på alvor? Skal det bli slutt på at de kaster skjorta og viser fram sine bleikfete dissemager på scenen?

- Jo, nå har vi vært mobbeoffer lenge nok. Alt fettet skal trenes bort, og da er det vel ingen vits i å kle av seg på overkroppen lenger. Det blir bare patetisk å vise fram alle musklene, spøker D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo som - etter hva vi kan se - fortsatt er en markant (front)figur.

Men litt trening kan D.D.E. alltids trenge før de legger ut på en over 70 konserter lang turné landet rundt. Gruppa har nemlig ikke spilt konsert siden september i fjor.

Gleder seg

- Det ska' bli styggartig, sier Namsos-gjengen om å komme seg ut på veien igjen.

- Vi storkoser oss når vi er ute og spiller for folk. Det er det vi liker best, langt bedre enn det å stå i platestudio, sier Bjarne Brøndbo.
- Blir dere ikke lei av turnélivet?

- Man kan bli lei av å være hjemme også. Nei, vi synes ærlig talt det bare er spennende å dra ut på turné igjen.
- Blir dere ikke lei av hverandre heller?

- Nei, vi har det veldig artig sammen. Vi er litt som en kompisgjeng på guttetur, selv om det selvsagt er artigere i mai når turneen starter enn i september når vi har 60 konserter bak oss, sier D.D.E.-vokalisten.

Nytt show

Av nye ting på årets konsertprogram kan vi vente oss et potpurri med gamle D.D.E.-låter - og dessuten et showinnslag som foreløpig blir holdt hemmelig.

- Jeg kan bare gi et lite stikkord, og det er David Copperfield, sier Bjarne Brøndbo.
- Så dere skal trylle på scenen?

- Jeg sier ikke si mer, men kan love at det vil gi konsertene våre en helt ny dimensjon, sier D.D.E.-Bjarne.

Bandet har jobbet grundig med planleggingen av sitt nye sceneshow, og vurderte på ett tidspunkt å hente inn en egen instruktør.

- Nå har vi likevel valgt å gjøre jobben selv, men showet på konsertene er viktig for oss. Vi ser på oss selv som underholdere, der ikke bare det musikalske er viktig, men hele showet som sådant, sier Bjarne Brøndbo.

I disse dager er de i ferd med å drille inn den nye scenopptredenen i kulturhuset i Namsos. Elever fra en av byens barneskoler skal, sammen med venner og bekjente av bandet, fungere som testpublikum.

- Det er greit å få prøvd ut hva som fungerer før det blir alvor, sier D.D.E.-gjengen, der de står og svetter over kompliserte treningsapparater.
- Hvordan er egentlig formen?

- To foran skjema og vel så det.

Det skulle tilsi fullt trøkk under turnéstarten i Selbu.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer