Øivind Blunck

Bluncker'n har tre kreps i akvarium fordi han ikke har hjerte til å koke dem, og sist han var lei av den kimende telefonen la han røret i mikrobølgeovnen. Ikke rart han må slappe av som Fridtjof i Tande-P.s nye program og vurderer å synge opera.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tre om Øivind:

- Hjemme er jeg litt som John Cleese i «Hotell i særklasse», innrømmer Blunck, og vi tror ham: Det skjer noe rundt Blunck stort sett hele tida. Han hevder selv at han bruker et par timer om dagen med å sulle rundt seg selv og styre med nøkleknippet, klokka og mobiltelefonen. Han er distré - og han er morsom også privat, ufrivillig eller ei.

BLUNCK HAR GJØGLET SAMMEN

med Hege Schøyen i over 850 forestillinger med «Bare gode venner» og «Fast følge». Nylig var det ubønnhørlig slutt mellom de to, selv om ingen av dem utelukker noe nytt samarbeid i framtida.

Nå krever Fridtjof alt av ham hele uka gjennom i ti lørdager framover vil han bli en hyppig gjest i Tande-P.s spørrelekprogram «Høyt skattet». Først og fremst som Fridtjof, men også en annen figur dukker opp i Bluncks skikkelse. Men damer, pass dere: Den alltid fornøyde råtassen fra Ytre Enebakk er i bedre form og mye kvikkere enn noen gang. Denne gangen er han blant annet på danskebåttur med sin Tempo Corvette 92-modell.

Eller la oss si det slik: Godt at den evige ungkaren med go'drag på damene ikke har med seg mopeden på Robinson-øya sammen med Nils Ole Oftebro. Da ville Oftebro i alle fall ha fått nok kokos og damene rikelig oppvartning...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer