RIKSTELEFON: Vi skal ikke si at telefonen var bedre før, men mange av oss var det. Poet Terje Draghseth er like bra, og kanskje bedre i dag, enn da vi traff ham i Kristiansand i 2003. På Kornet gir selve livet tyerningkast i dag. Følg med. Foto: Tom Martinsen.
RIKSTELEFON: Vi skal ikke si at telefonen var bedre før, men mange av oss var det. Poet Terje Draghseth er like bra, og kanskje bedre i dag, enn da vi traff ham i Kristiansand i 2003. På Kornet gir selve livet tyerningkast i dag. Følg med. Foto: Tom Martinsen.Vis mer

På Kornets skribent var klart bedre før, men det var sikkert du også:

Okkult dagbok fra norsk poet og livet som supporter av Bolton W.

Kom ikke her og si at hverdagen ikke er variert.

Meninger


Alt var bedre før. Nei, det var ikke det. Noen av oss var selvsagt bedre før, men det meste var helt okay før i tida. Nå da? Det meste er okay ettersom det meste i livet, unntatt de viktige sakene, enten er terningkast 3 eller 4 og meget sjelden 5 og 6.

Samtidig får vi som begår en og annen anmeldelse har, e e-poster hvis vi ikke gir fem eller seks. Fire er liksom ikke godt nok. Skjerp dere. Men, noe er da også som det alltid har vært, blant annet at vi fortsatt får tilsendt – i den helt vanlige posten – medlemsbladet «Trotters», Norge.

Her skrives det om BoltonWanderers Football Club. Denne fotballklubben som nå ligger i Championship (en liga der balle ofte er høy og knottene lange og litt omvendt), og det som skrives er med lidenskap, kunnskap og med bokstaver hentet fra hjertet for denne stolte klubben fra Nord-England, beliggende en feilpasning unna Liverpool, Burnley babes, Blackburn og fagre Manchester. Yes, sir.

Dette området er som å ferdes i en gammel tippekupong fra den tida da pling var vårt soundtrack … fra 1X2 er du komme til HUB skal du bli. Vi takker for supporterbladet der vi setter pris på at noen har påtatt seg den viktige oppgaven det er å anmelde puber i Bolton. I sesongens første utgave er det Hogarths som er under lupen til pubekspert Jan Walter Thorvaldsen.

Vannhullet ligger i sentrum av Bolton. Jan Walter gir stedet terningkast 5 ettersom det blant annet er meget bra røykeplasser. I tillegg kan vi avsløre at «Trotters» til helga spiller borte mot Rotherham United. Noe helt annet er alle de små og store og tunge og rare bøkene vi får tilsendt, og vi skal skryte på oss at vi forsøker å lese/titte innom de aller fleste.

Blant annet den vi fikk tilsendt som heter «Drømmeboka. En okkult dagbok» signert den evige poet fra et havarert romskip og en stjernekikkert unna oss andre, Terje Dragseth, fra Sørlandets Pentagon, Kristiansand. Vi sakser, «Natt til onsdag 26. juli 2017: Noen har lagt seg over orda, som om de var ei dyne og gjort dem krøllete og uleselige.»