OL-drømmen knust

«Revolusjon! Vi danner et eget fritt land, jager de hælvetes søringan ut av landet. arrangerer OL selv. Så kan Erik Solheim komme og mekle for fred.

OL fan«En vits å prøve slikt i Norge når en vet at idrettspolitikere fra sør vil si nei uansett. De har med sin makt i media og innen idretten rakket ned på Tromsø fra første stund. I dag vant dem fram. No legges løpa klar for Oslo fire år senere. Lattelig. Rally, kollen og fotball EM har vi råd til. Men det er jo på plasser som er langt nok sør. Det er ikke uten grunn at det ikke finnes en eneste ishall nord for Trøndelag.

OG«Det er helt klart at et nei fra idrettsstyret må resultere i hoderulling i denne organisasjonen. Det må i tillegg være siste gang Norge søker om OL. Det bør i tillegge bli svært vanskelig å søke om andre store idretts- arrangement i Norge.

Bob«Disse pengene blir vel brukt på å minke bensin prisen og bygge veier istedenfor. Tre ganger hurra for at den norske sportsånden står så sterkt!

Uggh«En 10-årig avtale om Formel-1 løp i Norge hadde kostet en tiendedel av ett Tromsø OL men hadde fått hundre ganger mere valuta for pengene i form av norgesreklame i hele verden,ikke bare i de fire-fem nasjonene som dekker vintersport.

Kringkastingssjefen«Tromsø 2022! Kjære Paule & Co: Gled dere - det kommer mer!

zack99