SKAPER SINNE: Klanens T-skjorte selger som varmt hvetbrød etter politianmeldelse, harme fra Slagsvold Vedum og nå også med en skjennpreken fra Nationen. De som husker så hadde Klanen denne teksten da Vålerenga møtte Elverum i cupen. Ja, den er nok hard for noen, men kom igjen da. Det er da virkelig andre saker i denne skakkjørte verden som trenger vår oppmerksomhet. Se bare på vår nye regjering da De.
SKAPER SINNE: Klanens T-skjorte selger som varmt hvetbrød etter politianmeldelse, harme fra Slagsvold Vedum og nå også med en skjennpreken fra Nationen. De som husker så hadde Klanen denne teksten da Vålerenga møtte Elverum i cupen. Ja, den er nok hard for noen, men kom igjen da. Det er da virkelig andre saker i denne skakkjørte verden som trenger vår oppmerksomhet. Se bare på vår nye regjering da De.Vis mer

Klanens nye T-skjorte gjør at det ikke er stille i fjøset:

Øl og slagsvold og skamslåtte bønder

Og med dette bakteppet sier vi hurra for Dagbladet som er 150 år og dette feires over en lav traktorsko lørdag

Meninger

Fragmenter fra ei melding-hjem-bok, nedtegnet bakerst på 21-bussen. Ikke for tidlig på morran, ettersom denne skribent har pådratt seg dropplangfinger, helt sant. Kan ikke si hvordan det skjedde, det er flaut.

På vei til jobben på Hasle, beliggende i nærheten av Sibir. Kvelden før på boklansering til en kollega. Han som i romjula brukte tid i hoppuka, og som nå er ute med «Hoppuka. En reiseskildring», signert mannen med det gode blikket og den stilsikre penn, Thomas «LuaLua» Karlsen, terningkast 19, 19 og 19,5.

Buss for angst, nummer 21, den er fortsatt skitten og rød. Spinner forbi en frossen tigger og vi ser verdens fineste gule vester. De sklir og halvt ramler over veien, men på rekke og rad: De leier hverandre, røde kinn/gule vester. De er kanskje tre sekunder gamle, gutter og jenter fra en barnehage. Hjerte smelte. De fineste. Leser videre om Brexit. Mer ulv. Harme.

Vålerengas Klanen som lager T-skjorte: «Redd ulven – skyt bønda». Harde reaksjoner fra både politisk kommentator, Eva Nordlund, i noble Nationen og fra ham som ler veldig ofte, Trygve Slagsvold Vedum. Men, her skjønner verken hun eller han den sikkert noe dårlige humoren fra Klanen (god også noen ganger), og vi må få si at alt er ikke 1 til 1. Dette kan de da ikke leses som en oppfordring til å at noen skal skyte bønder, ærlig talt. Hvor er vi i 2019? Taksfri-nasjonen altså, nei vi synger: øl og (slags) vold og skamslåtte bønder. detv er mulig denne skribent er helt på jordet, men denne saken er da virkelig ikke så alvorlig at den måtte politianmeldes. Humørløse bønder hilsen en bonde fra Eidsvoll. Makaløst.

Til og med noble Lyn-folk er bønder for Klanen. Trygve, kom på Bohemen, der skåles i Vargtass. Buss 21, paragraf 2 c. Ikke rør. Hva er det Solberg & hennes hoff holder på med? Hva i alle skapte helligdager.

Nok nå, også av Jensen, Cappelen og den evige Elden. Leser om VG og hvem visste hva og når? Hmm. Orker vi mer nå? Verden ellers går helt av skaftet. Brexit. Det britiske undermålhuset, for en gjeng med arrogante bedrevitere.

Som Elling sier i en blogg, disse taperne fra en forblåst holme. Brexit, vel det skrives altfor lite om Ole Gunnar Solskjær. Ole er Legende, nummer 20. Goalgetter. Solskjær og Manchester United, to navn som får de som tror alfabetet består av fire bokstaver, YNWA, til å bikke over. Vi roper United We Stand og en trøst: Dere røde fra Everton-byen vinner pokalen. Slapp helt av, Egon.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.