Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ikke ferdig snakka

Ola By Rise vil ikke hovere over at Kreativt Norge er lagt til Trondheim

- Både Kahoot og Wordfeud er skapt gjennom digital kompetanse. Vi har en del suksesshistorier å vise til her etter hvert, sier By Rise.

ERFARING: - Vi har lang erfaring med kunnskapsutvikling og delingskultur, sier Ola By Rise, kommunaldirektør for kultur og næring i Trondheim. <br>Foto: Endre Vellene
ERFARING: - Vi har lang erfaring med kunnskapsutvikling og delingskultur, sier Ola By Rise, kommunaldirektør for kultur og næring i Trondheim.
Foto: Endre Vellene Vis mer

- Gratulerer med tildelingen av «Kreativt Norge» til Trondheim!

- Takk for det.

- For oss som ikke har konkurrert om dette; hva er det egentlig Trondheim har vunnet?

- Kreativt Norge er et fysisk kontor, eller sted, for en bærekraftig kulturbransje. Men, jeg vet ikke om dette handler om vinn og tap. Dette er et ledd i en større prosess, hvor det ble bestemt at ikke alle statlige arbeidsplasser skal ligge i Oslo. Men i og med at det var en audition i prosessen, så var det jo en slags konkurranse, ja.

- Kulturminister Linda Hofstad Helleland sier: «Med Kreativt Norge kan flere kunstnere få hjelp til å ta ut en større del av markedspotensialet sitt. De kan få hjelp til å øke egen inntekt og til markedsføring og få bedre tilgang til et sterkt og kompetent støtteapparat». Å være ansvarlig for dette uklare målet, høres jo mer ut som en straff enn en gevinst?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

6 MÅNEDER*

KUN I HELGA

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr 180 kroner for et halvt år. 0,33 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (55kr/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?