Ole Paus bryter løftet sitt for Ketil Bjørnstads skyld

Hva gjør man ikke for sin beste venn?

TIL KONGSBERG: «Frolandia» med Ketil Bjørnstad og Ole Paus er spilt inn i Kongshavn Studios i Kristiansand med blant andre med Annbjørg Lien på nykkelharpe og hardingfele. Sangene skal framføres under åpningen av Kongsberg Jazzfestival. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TIL KONGSBERG: «Frolandia» med Ketil Bjørnstad og Ole Paus er spilt inn i Kongshavn Studios i Kristiansand med blant andre med Annbjørg Lien på nykkelharpe og hardingfele. Sangene skal framføres under åpningen av Kongsberg Jazzfestival. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ole Paus satt på restaurant Entrecôte i Paris da Ketil Bjørnstad ringte ham i fjor høst. Vel vitende om at Paus for to år siden høylydt hadde erklært at han aldri mer skulle sette sine bein i et platestudio, spurte Bjørnstad sin venn om han ville spille inn 17 nye sanger han hadde skrevet.

- Jeg sa han kunne få betenkningstid. Men neida, han svarte ja med det samme, midt mellom to biter entrecôte.

Uten å nøle

Det var altså bare bløff når Paus truet med eller lovet, alt ettersom, å ikke vise seg i studio etter trippelalbumet «Avslutningen» i 2013.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer