Ole Paus hetses etter Listhaug-feide

To år etter bruddet med kona har 71-åringen har flyttet for seg selv og startet et nytt liv sammen med ekorn og nettroll.

TROLL I ORD: Ole Paus undrer seg over at han etter sin karakteristikk av tre profilerte Frp-politikere som henholdsvis voldsmann, horekunde og bedrager «gir mening med livet til ca. 200 nettroll». Foto: Christian Roth Christensen
TROLL I ORD: Ole Paus undrer seg over at han etter sin karakteristikk av tre profilerte Frp-politikere som henholdsvis voldsmann, horekunde og bedrager «gir mening med livet til ca. 200 nettroll». Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SVARTSKOG (Dagbladet): Ole Paus bor alene på Svartskog i Oppegård. I en bratt skråning over Roald Amundsens hjem ved Bunnefjorden har han funnet seg til rette. Som han selv sier: «En død polfarer og to rabiate ekorn. Det er nærmiljøet mitt».

Utsikten ville fått enhver eiendomsmekler til å bli fuktig i blikket, arkitekturen like så. Interiøret står mer i stil med eieren. Stua er lun og trivelig, befolket av en god slump bøker og tre-fire gitarer. Ellers har Paus de nesten 300 kvadratmeterne for seg selv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer