Riksrefseren

Ole Paus' hjerteinfarkt:
- Veldig galt

Ole Paus (75) har overlevd to hjerteinfarkt, tre ekteskap, polio og store mengder nikotin og alkohol. Derfor er han ikke bekymret for å erte på seg folk.

STADIG PÅ HUGGET: Ole Paus (75) er kjent for fryktløst slakte hellige kuer og tale det meste som kan krype og gå midt imot. Han har ingen planer om å slutte med det. Nå irriterer han seg over homofile på tv - som ikke har noe annet å by på enn sin seksuelle legning.
STADIG PÅ HUGGET: Ole Paus (75) er kjent for fryktløst slakte hellige kuer og tale det meste som kan krype og gå midt imot. Han har ingen planer om å slutte med det. Nå irriterer han seg over homofile på tv - som ikke har noe annet å by på enn sin seksuelle legning. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer