Du leser nå Dagbladet Pluss
SVANESANG: Med albumet «Avslutningen» som kommer neste mandag gir Ole Paus seg som plateartist. Den består av noen infame låter i god gammeldags «Paus-posten»-ånd. Foto: NINA HANSEN
SVANESANG: Med albumet «Avslutningen» som kommer neste mandag gir Ole Paus seg som plateartist. Den består av noen infame låter i god gammeldags «Paus-posten»-ånd. Foto: NINA HANSEN Vis mer

Ole Paus på avskjedsplata: Norske rikfolk er "fjols"

- En ære, svarer Christian Ringnes og Petter Stordalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Trofaste seere av «Hver gang vi møtes» fikk i vinter lære å kjenne Ole Paus (66) som en fyr som fikk damene til å grine av sine varme covertolkninger.

Den folkekjære artisten er imidlertid også kjent for sine krasse og ironiske utbrudd gjennom «Paus-posten», en albumserie der han bruker skillingsvisas form til å skrive korte, på grensen til injurierende, kommentarer til samfunnsliv, politikk og overflatisk kjendisliv.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer