Ole Paus på avskjedsplata: Norske rikfolk er "fjols"

- En ære, svarer Christian Ringnes og Petter Stordalen.

SVANESANG: Med albumet «Avslutningen» som kommer neste mandag gir Ole Paus seg som plateartist. Den består av noen infame låter i god gammeldags «Paus-posten»-ånd. Foto: NINA HANSEN
SVANESANG: Med albumet «Avslutningen» som kommer neste mandag gir Ole Paus seg som plateartist. Den består av noen infame låter i god gammeldags «Paus-posten»-ånd. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Trofaste seere av «Hver gang vi møtes» fikk i vinter lære å kjenne Ole Paus (66) som en fyr som fikk damene til å grine av sine varme covertolkninger.

Den folkekjære artisten er imidlertid også kjent for sine krasse og ironiske utbrudd gjennom «Paus-posten», en albumserie der han bruker skillingsvisas form til å skrive korte, på grensen til injurierende, kommentarer til samfunnsliv, politikk og overflatisk kjendisliv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer