Ole Torp (62) har fulgt barndomsdrømmen og reist ut blant cowboyer og indianere

Livet på prærien.

FRA EN SCENE TIL EN ANNEN:  Kjærligheten til William Shakespeare henger igjen fra tiden da Ole Torp ville bli skuespiller. Det ble med drømmen. -  Men jeg tvilte nok på mitt eget talent. Og min far fryktet at jeg skulle bli en sånn som bare sier «Prinsen kommer»; sier han. Foto: NINA RUUD
FRA EN SCENE TIL EN ANNEN: Kjærligheten til William Shakespeare henger igjen fra tiden da Ole Torp ville bli skuespiller. Det ble med drømmen. - Men jeg tvilte nok på mitt eget talent. Og min far fryktet at jeg skulle bli en sånn som bare sier «Prinsen kommer»; sier han. Foto: NINA RUUD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(MAGASINET (Dagbladet): All verden er en scene, med raske sceneskift. Til vanlig sees programleder Ole Torp (62) i dress, bak den speilblanke benkeplata i «Aktuelt», med en verbal duellant på hver side og et blåskimrende studiomørke i bakgrunnen.

Nå går han rundt på lydløse mokasiner i en stue som bugner av vaser og figurer fra et liv på korrespondentreisefot.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer