Ole Torp trodde kysten var klar...

Ble fanget mellom været og sporten i Dagsrevy-studio.

(Dagbladet): Mot slutten av gårsdagens Dagsrevy, da programleder Atle Bjurstrøm skulle sette over til statsmeteorolog Bente Marie Wahl, dukket det opp en gråhåret skikkelse i bakgrunnen.

Måtte ned på huk - Det var ikke meningen å være troll i eske. Jeg ble fanget mellom programleder for sporten, Line Andersen, og værmelder Bente Marie Wahl. Da jeg skjønte hva som var i ferd med å skje måtte jeg sette meg på huk bak en pult, sier Ole Torp.

Flere av «Dagsrevyens» seere la merke til episoden, og bildet av Torp på vei opp fra pulten er delt flere ganger på Twitter.

Mandager, tirsdager og onsdager gir programleder Ole Torp en teaser av programmet «Aktuelt» helt mot slutten av «Dagsrevyen».

Før han skulle fortelle seerne hva «Aktuelt» hadde på programmet måtte han dukke ned bak et av bordene i Dagsrevy-studioet. Torp skylder på et trangt studio og en misforståelse om en kameraplassering.

- Trodde kysten var klar Sittende på huk bak et av bordene i studioet til «Dagsrevyen» var Torp sikker på at faren var over og at det bare var å reise seg.

- Da værmeldingen begynte trodde jeg at kysten var klar og at det bare var å reise seg. Dessverre dukket jeg opp fem sekunder for tidlig. Det var en bitte liten misforståelse, sier Torp.


- Har du noe du vil legge til?

- Det er hyggelig at folk har lagt merke til meg. Om de vil se mer anbefaler jeg «Aktuelt» på NRK 2.