Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Olga Konkova

Norges-bosatte Olga Konkovas CD-debut for engelske Candid kan fort få hennes internasjonale karriere til å ta av for alvor.

Med klassisk akademibakgrunn fra sitt hjemlige Moskva, jazzutdannelse fra Bostons Berklee og aktiv virksomhet i det norske jazzmiljøet har Konkova vist stor utvikling de siste årene.

På «Her Point Of View» er hun tidvis imponerende, både solo og i trio med sin basspillende ektemann Per Mathisen og den garvede New York-trommeslageren Adam Nussbaum. Hun swinger, besitter teknikk og kraft i massevis, har åpenbart ikke glemt sin klassiske klangbehandling, og presterer å improvisere interessant over flotte, men forterpete låter som «Someday My Prince Will Come» og «Summertime».

Hennes egne komposisjoner holder også vann, jf. «Egberto», ikke minst det lover godt for fortsettelsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling