Oliver Stone mulig regissør for «American Psycho»

Oliver Stone gjorde seg tydeligvis ikke helt ferdig med ultravold og massedrap med filmen «Natural Born Killers». Nå ryktes det at han lukter på regissørjobben for filmatiseringen av boken ingen trodde noen turde filme; «American Psycho».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det vågale prosjektet var egentlig ment å skulle bli et lavbudsjettsprosjekt, med kun 6 millioner dollar i kassa. Bret Easton Ellis' bok fremkalte frykt, avsky og kvalme hos millioner av bokkjøpere, og ble sett på som litt vel spenstig for de virkelige Hollywood-millionene.

Den ikke spesielt kjente Mary Harron, som også deltok i produksjonen av film-manuset, skulle stå bak kamera. Men når Leonardo DiCaprio ble knyttet til filmen este budsjettet opp til 40 millioner USD og jakten på en ny regissør startet.

Og hva er vel ikke mer naturlig enn å ringe Oliver Stone, selveste Herr Kontroversiell, når du vil filme scener med ingrendienser av typen «avkuttet hode hengende på erigert penis» og «spikret tungen til gulvet»?

Dog, alt er på ryktestadiet foreløpig. I følge bransjebladet Variety er Stone kun en av flere regissører som er forespurt jobben, og Leonardo DiCaprio sine PR-agenter har prøvd å distansere han fra filmen. Han har ikke skrevet under på noen kontrakt, men skal være «begeistret» for prosjektet og

har «uttrykt interesse» for hovedrollen som den vellykede og sofistikerte men akk så psykopatiske børsmegleren Patrick Bateman.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer