Oliver Stone mulig regissør for «American Psycho»

Oliver Stone gjorde seg tydeligvis ikke helt ferdig med ultravold og massedrap med filmen «Natural Born Killers». Nå ryktes det at han lukter på regissørjobben for filmatiseringen av boken ingen trodde noen turde filme; «American Psycho».

Det vågale prosjektet var egentlig ment å skulle bli et lavbudsjettsprosjekt, med kun 6 millioner dollar i kassa. Bret Easton Ellis' bok fremkalte frykt, avsky og kvalme hos millioner av bokkjøpere, og ble sett på som litt vel spenstig for de virkelige Hollywood-millionene.

Den ikke spesielt kjente Mary Harron, som også deltok i produksjonen av film-manuset, skulle stå bak kamera. Men når Leonardo DiCaprio ble knyttet til filmen este budsjettet opp til 40 millioner USD og jakten på en ny regissør startet.

Og hva er vel ikke mer naturlig enn å ringe Oliver Stone, selveste Herr Kontroversiell, når du vil filme scener med ingrendienser av typen «avkuttet hode hengende på erigert penis» og «spikret tungen til gulvet»?

Dog, alt er på ryktestadiet foreløpig. I følge bransjebladet Variety er Stone kun en av flere regissører som er forespurt jobben, og Leonardo DiCaprio sine PR-agenter har prøvd å distansere han fra filmen. Han har ikke skrevet under på noen kontrakt, men skal være «begeistret» for prosjektet og

har «uttrykt interesse» for hovedrollen som den vellykede og sofistikerte men akk så psykopatiske børsmegleren Patrick Bateman.

SKJØNNHETEN OG UROKRÅKA: Oliver Stone ryktes å ende opp i regissørstolen for filmatiseringen av splatter-bestselgeren «American Psycho», der smukkasen Leonardo DiCaprio ryktes å skulle spille hovedrollen som den psykopatiske børsmegleren Patrick Bateman.