Oljestopp?

«Miljøhysteriet tar aldri slutt. Hvorfor ikke heller fokusere på utslippene til USA, Russland, Kina og India? Disse stormaktene gir enten blaffen i miljøvern, eller de venter på at andre skal ta steget for dem. Norges utslipp er mikroskopiske i forhold. Sats mer på olje og gass-virksomheten i Norge! Det gir flere arbeidsplasser, og staten tjener penger på det – som igjen kan gå til å forskning eller til å hjelpe u-land med sine utslippsproblemer.

Foamed

«Så fordi naboen er bankraner, er det greit at jeg nasker i butikken?

Gauken«Nei, men om naboen din spiller så høy musikk at ingen annen musikk høres i blokka, da hjelper det ikke fru Larsen i første om du senker volumet på din reiseradio på kjøkkenet. Så lenge Kina åpner ett til tre nye kullkraftverk i uka, uten renseteknologi, hjelper det ikke om vi går tilbake til middelalderen og begynner å gå til jobben.

Andy Pandy«Vi ble jo lovet varmere klima, men denne uka har det snødd to dager i strekk – og vi er i oktober? Nei, vi bør øke utslippene, slik at klimaet vårt blir bedre, ikke kutte dem.

Eddyyo«Atomkraft nå. Det ville stoppet veldig mye av debatten. Det finnes ikke renere utslipp. Ja, det er en risiko, men med dagens teknologi og viten blir den risikoen minimal.

Pilotus