Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Olsen Brothers

Dansk snapsepop uten påfallende vingeløft.

Da Brødrene Olsen mottok seiersjubelen og labbet opp på podiet i klassisk, nølende fra-danskebåten-inn-i-tollen-ganglag, mens i hvert fall en av dem sjekket buksesmekken, fikk vi nok en gang bekreftet en gammel sannhet: Alt kan skje i Grand Prix. Denne plata lyder som en eneste lang Grand Prix-finale, der Olsen Brothers står for alle låtene. De ellers joviale brødrene glir motstandsløst fra låt til låt og lar ofte refrenget gå opp en oktav på slutten, som seg hør og bør. Kort sagt, totalt uinteressant. Og vinnerlåta klinger best i siste sporet, fordi den synges på pære dansk; «Smuk som et stjerneskudd». Den redder toer'n på terningen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling