Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Olsenbanden jr. svarte leserne

Egon & co. stilte opp til nettmøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fredag hadde «Olsenbanden Jr. på Cirkus» premiere. Det er tredje filmen i rekken etter «Olsenbanden jr. går under vann» og «Olsenbanden jr. på rocker\'n».

Vi møter Olsenbanden jr. på Oslos østkant sånn rundt 1960. Rocken har inntatt landet, og det svinger både her og der når Egon Olsen & Co tar fatt på en ny sak.

Vil redde sirkus

Denne gangen er motivet edelt. Egon, Benny, Kjell og Dynamitt-Harry skal prøve å sette en stopper for sabotasjen til de slemme barnehjemsbestyrerne Mathilde og Sigvald Pettersen.

De planlegger nemlig å sprenge en bombe i Sirkus Flamingo som er kommet til byen. Grunnen til det er at det sleipe ekteparet selv vil starte sirkus, og de vil feie all konkurranse til side.

Dette er en sak som fører til mye dramatikk og rivalisering for Olsenbanden jr. Den beryktede Biffbanden blir nemlig barnehjembestyrernes allierte, og selveste Biffen prøver også å ta Valbor fra Kjell.

Fra teater

Akkurat som i forrige runde med «Olsenbanden jr.» har de unge skuespillerne først spilt seg varme på Oslo Nye Teater. 30.000 har allerede sett teaterforestillingen av «Olsenbanden Jr. på Cirkus» fra i fjor.

TREKLØVER: Egon, Benny og Kjell er klare til å svare på spørsmål fra leserne. Foto: SCANPIX
TREKLØVER: Egon, Benny og Kjell er klare til å svare på spørsmål fra leserne. Foto: SCANPIX Vis mer

I rollen som Egon møter vi Ola Høgåsen Mælen (14). Han har tidligere spilt i TV-serien Sesam Stasjon og han har også spilt på Centralteateret og Oslo Nye Teater.

<B>EGON:</B> De unge skuespillerne i Olsenbanden jr. har spilt på Oslo Nye Teater.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!