Du leser nå Dagbladet Pluss

- Om arrene på brystene synes, så gjør de det. Det viser bare historien om livet mitt

Sandra Lyng (27) gikk tre år med kuler i brystet.

HEKTA PÅ HOLLYWOOD: Sandra Lyng og hunden Nahla (3) går ofte tur i Runyon Canyon, et populært turområde for stjernene. - Jeg har vært opptatt av at selv om jeg pynter meg og går på rød løper, så går jeg også i pysj og plukker bæsj opp etter hunden min, sier hun. Foto: Knut Egil Wang / MOMENT
HEKTA PÅ HOLLYWOOD: Sandra Lyng og hunden Nahla (3) går ofte tur i Runyon Canyon, et populært turområde for stjernene. - Jeg har vært opptatt av at selv om jeg pynter meg og går på rød løper, så går jeg også i pysj og plukker bæsj opp etter hunden min, sier hun. Foto: Knut Egil Wang / MOMENTVis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Nå går jeg i bikini. Om arrene på brystene synes, gjør de det. De viser bare historien om livet mitt. Det plager meg ikke. Det var utrolig kjipt da jeg måtte operere, men arr er bare tegn på opplevelser, sier Sandra Lyng.

Etter åtte år uten nye utgivelser skulle Mosjøen-jenta de fleste kjenner som «Idol-Sandra» i fjor sommer gjøre comeback som artist. I stedet endte hun på operasjonsbordet.

Fire  svulster måtte opereres ut fra brystene. De viste seg å være godartede. Nå er hun tilbake som «Idol Junior»-dommer, med EP-en «L.A.-files» og realityshowet «Sandra Usensurert» som har premiere søndag 26. oktober på TV 2 Bliss.

I halvannet år har Lyng latt kameraene følge seg på jobb og privat. Reaksjonen på den forebyggende brystoperasjonen kan fremdeles prege 27-åringen som tidligere har overvunnet en alvorlig spiseforstyrrelse.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.