HEKTA PÅ HOLLYWOOD: Sandra Lyng og hunden Nahla (3) går ofte tur i Runyon Canyon, et populært turområde for stjernene. - Jeg har vært opptatt av at selv om jeg pynter meg og går på rød løper, så går jeg også i pysj og plukker bæsj opp etter hunden min, sier hun. Foto: Knut Egil Wang / MOMENT
HEKTA PÅ HOLLYWOOD: Sandra Lyng og hunden Nahla (3) går ofte tur i Runyon Canyon, et populært turområde for stjernene. - Jeg har vært opptatt av at selv om jeg pynter meg og går på rød løper, så går jeg også i pysj og plukker bæsj opp etter hunden min, sier hun. Foto: Knut Egil Wang / MOMENTVis mer

- Om arrene på brystene synes, så gjør de det. Det viser bare historien om livet mitt

Sandra Lyng (27) gikk tre år med kuler i brystet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

MAGASINET (Dagbladet): - Nå går jeg i bikini. Om arrene på brystene synes, gjør de det. De viser bare historien om livet mitt. Det plager meg ikke. Det var utrolig kjipt da jeg måtte operere, men arr er bare tegn på opplevelser, sier Sandra Lyng.

Etter åtte år uten nye utgivelser skulle Mosjøen-jenta de fleste kjenner som «Idol-Sandra» i fjor sommer gjøre comeback som artist. I stedet endte hun på operasjonsbordet.

Fire  svulster måtte opereres ut fra brystene. De viste seg å være godartede. Nå er hun tilbake som «Idol Junior»-dommer, med EP-en «L.A.-files» og realityshowet «Sandra Usensurert» som har premiere søndag 26. oktober på TV 2 Bliss.

I halvannet år har Lyng latt kameraene følge seg på jobb og privat. Reaksjonen på den forebyggende brystoperasjonen kan fremdeles prege 27-åringen som tidligere har overvunnet en alvorlig spiseforstyrrelse.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn