Om du vinner, er det fordi du er den beste sjåføren

Ikke noe tull i «RACE Pro».

SVENSKE SIMBIN er kjent for å lage noen av de mest realistiske og krevende racingspillene til pc som er å oppdrive. Og når jeg sier krevende så mener jeg på grensen til det hysterisk frustrerende.

I 2006 var nemlig SimBin-utviklede «GTR 2» spillet som introduserte neven min til tastaturet på nye og spennende måter.

I år kan tastaturer puste lettet ut, for denne gangen er det Xbox 360 sin tur med «RACE Pro». Det er en vaskeekte bilsimulator med muskler under panseret og hår på hjulkapslene som får «Forza» og «Gran Turismo» til å virke som lek med radiobiler.

VEL, KANSKJE IKKE helt. Men det hever definitivt lista når det kommer til realistisk kjøring og dropper det meste av den distraherende bilpornoen.

1

Det du sitter igjen med er en utrolig fysikk som betyr unik kjørefølelse for de spenstige GT-bilene, men også følelsen av at de kunne tatt seg litt bedre tid med det presentasjonstekniske.

SOM MED SÅ mange andre krevende spill så smaker seieren i «RACE Pro» usedvanlig søtt, og du kan være helt sikker på at når du først vinner så er det fordi du er den beste sjåføren - ikke fordi du har fått flest stilpoeng, kræsja flest ganger eller har den blingeste kjærra med mest sminke.

Om du vinner, er det fordi du er den beste sjåføren

«RACE Pro» er lett å anbefale fordi det har en så typisk målgruppe. Har du noensinne vurdert å kjøpe ratt og pedaler for å spille bilspill? Da kan jeg trygt anbefale «RACE Pro», som med sine 13 baner, biler fra 48 merker og en helt kurant flerspillerdel klarer seg fint i en høytrafikkert sjanger. Fest sofabeltet.