Om timing og landslaget

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et par dager før landskampen mot Argentina og kort tid før viktige kvalik-kamper foreslår Drillo Ståle Solbakken som ny landslagssjef. Dette får som konsekvens at Dagbladets Morten Pedersen bruker 2 helsider på meg hvor han stiller spørsmål om jeg liker landslaget. Og for n’te gang gis det et inntrykk av at det foreligger en konflikt mellom Åge og meg. Morten Pedersen sier til meg at han trodde jeg uttalte meg slik om den saken til TV2 der og da, derfor flau timing og 2 sider i Dagbladet.

Så til virkeligheten. Forrige måned ble jeg oppringt av TV2 og spurt om å stille i SPORTSTABLOID til et portrettintervju som skulle sendes på TV2s betalingskanal. Intervjuet ble gjort for over to uker siden og varte nesten i en time. Jeg ble spurt om mitt syn på landslaget før, nå og i fremtiden. Det var i denne sammenhengen jeg ble spurt om jeg hadde noen forslag til landslagssjef etter Åge. Det ble ikke sagt et eneste stygt ord verken om Åge eller dagens landslag.

Men for et par dager siden velger altså TV2 å klippe ut en liten bit av intervjuet, løsrevet fra sin sammenheng, og sender den på hovedkanalen. Dårlig timing ja vel, flaut ja vel, men av hvem?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.